T&C
Acest site are ca scop prezentarea de informatii despre blocul N4.

Intrucat dorim ca vizita pe site sa fie o experienta utila si agreabila pentru dumneavoastra, va supunem atentiei cateva reguli:


1. Politica de confidentialitate
Vizitand site-ul nostru aveti ocazia sa ne transmiti comentariile, anunturile si intrebarile dumneavoastra pe adresa de e-mail publicata pe site.

Toate informatiile personale (email, telefon, fax, etc.) primite vor fi publicate in scopul de a putea fi contactat.

Site-ul nu detine baze de date si nu stocheaza date referitoare la vizitatori,

in afara de cele publicate.


Vor fi luate in considerare doar mesajele ce contin date de contact ale expeditorului .

Este interzisa furnizarea de date false.

Ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.


Traficul este monitorizat de un site specializat.

Autorii actiunilor ilegale pot fi identificati.2. Reproducerea informatiilor de pe site
Construirea si intretinerea site-ului presupun o investitie din partea webmaster-ului. De aceea, nu suntem de acord cu reproducerea partiala sau integrala a acestora sau inglobarea lor in alte materiale sau site-uri, sub orice forma, fara acordul prealabil scris. Este permisa doar reproducerea partiala a materialelor de pe site in scop de prezentare, in acest caz fiind obligatorie precizarea sursei (http://bloculn4.blogspot.com).3. Raspundere legala
Webmaster-ul nu este in nici un fel responsabil pentru eventualele erori aparute in materialele publicate, precum si pentru consecintele folosirii in orice fel a oricarei informatii prezentate pe acest site.
Materialele si informatiile publicate sunt oferite fara nici o garantie privind corectitudinea sau acuratetea lor si reprezinta opiniile autorilor.


In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu mai accesati site-ul nostru.

Ne puteti transmite eventualele comentarii sau sesizari (inclusiv despre nerespectarea acestor reguli de catre terti) folosind informatiile de contact publicate pe site.

Va multumim !